Me luomme puitteet

TE  VOITTE  NAUTTIA

IMG_5613.jpeg

4

RATSUKKOA KORKEINTAAN KENTÄLLÄ YHTÄAIKAA MYÖS ARKI-ILTAISIN

20*60

METRIÄ RATSASTUSALAA GEOPAT-POHJALLA

500

KILOWATIN LÄMMITYSKAPASITEETTI UUSIUTUVALLA ENERGIALLA

84

LED-VALAISINTA LUOMASSA ENERGIATEHOKASTA JA TASAISTA VALOA

 

RAUHA KESKITTYÄ

Maneesimme on takuuvarmasti ruuhkaton, sillä sinne otetaan kerrallaan vain neljä ratsukkoa. Meillä on siis rauhallista myös arki-iltaisin. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden keskittyä omaan harjoitteluusi. Oma valmentajasi on myös tervetullut, kunhan otatte huomioon muut ratsukot. Voit myös halutessasi vuokrata koko maneesin itsellesi.   

Lämmitetty maneesimme on suunniteltu siten, että se palvelisi sekä koulu- että esteratsastajia vuodenajasta riippumatta harrastajista ammattilaisiin. Ratsastusala on 20 * 60 m. Pohja on ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama. Pintahiekka on Ajalinin seulottua ratsastuskenttähiekkaa ja siihen on sekoitettu Geopat-kuitua. Valaistus on toteutettu led-valoin, jotka luovat kirkkaan ja tasaisen valon koko ratsastusalueelle. Maneesin vapaa korkeus on keskellä 8 metriä ja reunoilla 5 metriä. Kentällä on yhteensä noin 30 metriä peiliä, selkeät pitkän radan kirjaimet ja potkuaitaan rakennetuista kaapeista löytyy Hallahuhdan estekalusto

AINA HYVÄ SÄÄ

IMG_0079_edited.jpg
 

NETTIVARAUS HINNASTO

Maneesiajan voit varata ja maksaa Hopotissa.

Maksuvaihtoehtoja on runsaasti, esimerkiksi verkkopankkimaksut, luottokortit ja MobilePay. Luethan maneesin säännöt alta ennen ensimmäistä varaustasi. 

HINNASTO

15 euroa / tunti

Hinta on ratsukkokohtainen.

Koko maneesi 

40 euroa / tunti

Voit tulla joko yksin tai varata porukalla koko maneesin.

MANEESIN SÄÄNNÖT

Päivitetty 24.10.2021

 

Jokainen Kunni Equestrianin maneesinkäyttäjä on velvollinen noudattamaan maneesisääntöjä koko maneesialueella.

 

 

YLEISET SÄÄNNÖT

 

Maneesin käyttäjä varaa ja maksaa vuoronsa aina etukäteen.

Vuoron ensimmäisellä varaajalla on etuoikeus päättää, mennäänkö vuorolla koulua vai esteitä. Mikäli vuorolla lukee varauskalenterissa jo koulu, ei vuorolla voi hypätä. Mikäli vuoron ensimmäinen varaaja on varannut estevuoron, muiden käyttäjien on annettava hyppäävälle ratsukolle mahdollisuus sujuvaan lähestymiseen, esteeltä poistumiseen ja radan ratsastamiseen. Mikäli olet ensimmäinen varaaja, voit osoittaa tämän muille käyttäjille näyttämällä varausvahvistuksesi ajankohdan.

 

Kunni Equestrianilla ei ole vakuutusta hevosille, ihmisille tai muille maneesinkäyttäjille. Jokainen vastaa hevosensa aiheuttamista vahingoista. Vahingoista ilmoitetaan välittömästi Antti Antilalle, puh. 044 302 3200. Korjaus tilataan Kunni Equestrianin toimesta ja laskutetaan henkilöltä, joka on tehnyt kyseisen maneesin varauksen.

 

Juoksuttaminen, irtojuoksuttaminen, irtohypyttäminen ja ohjasajaminen maneesissa on kiellettyä.

Suojelukoirakouluttaminen on maneesissa kiellettyä. 

 

Maneesialueella ei hyväksytä väkivaltaista käytöstä eikä asiatonta kielenkäyttöä. Maneesialueella on ehdoton sähkö- ja piikkipantojen, sähköpiiskojen sekä muiden väkivaltaisten välineiden käyttökielto. 

Toimi maneesialueella mahdollisimman rauhallisesti. Anna muille treenirauha.

 

Maneesissa ratsastavilla on kypäränkäyttöpakko.

 

Alaikäisillä ratsastajilla on oltava täysi-ikäinen valvoja maneesissa.

 

Maneesialue on savuton.

 

Tilan piha-alue on yksityisaluetta, pysythän vain maneesialueella. Koirat on pidettävä kiinni, eikä niistä saa aiheutua vaaratilanteita ratsukoille. Koiravuoroilla koirat pidetään kiinni piha-alueilla, ja vasta sisällä maneesissa, kun muut käyttäjät antavat luvan, voidaan koirat päästää vapaaksi.

 

Kerää kaikki hevosesi jätökset viimeistään oman vuorosi päätteeksi. Jos sinulla on avustajia mukana, lannat kerätään välittömästi. Lannankeräysvelvollisuus koskee koko maneesialuetta piha-alue mukaan lukien.

 

 

LIIKENNESÄÄNNÖT

 

Vihellä tai ilmoita tulostasi maneesiin, ennen kuin avaat oven. Tämä koskee myös ihmisten kulkuovia. 

 

Alku-, väli- ja loppukäynnit uran sisäpuolella. Kun maneesissa on muita ratsukoita, uralla mennään ravia ja laukkaa. Käynti ja käyntiin siirtymiset uran sisäpuolella. 

 

Vastaan tultaessa ratsastajien vasemmat kädet kohtaavat. Jos olet ympyrällä tai tulet radan poikki, väistä uralla olevaa. 

Väistä muut ratsukot riittävän kaukaa. Mikäli ratsastat oria/nuorta hevosta/arvaamattomasti käyttäytyvää hevosta, ilmoitathan siitä muille ratsukoille, jotta he osaavat noudattaa erityistä varovaisuutta. Mikäli ori pääsee irti, on kaikkien maneesissa olevien ratsastajien laskeuduttava selästä välittömästi.

 

Ilmoita poistumisestasi muille ratsukoille. Viimeisenä maneesista lähtevä sammuttaa valot ratsastusalueelta. Sulje ovet perässäsi.

 

Mikäli ratsastaja ei ole varannut itselleen koko maneesia, valmennuksen aikana pätevät liikkennesäännöt, eikä valmennettavalla ole etuajo-oikeutta.

 

 

HYPPÄÄMINEN

 

Ilmoita muille ratsukoille selkeästi, kun olet hyppäämässä estettä.

 

Siivoa estekalusto pois ennen seuraavan vuoron alkua.

 

 

SÄÄNTÖRIKKOMUKSET

 

Mikäli maneesin sääntöjä ei noudateta, on Kunni Equestrianilla oikeus evätä maneesin käyttöoikeus. 

 

Mikäli maneesissa ratsastetaan ilman varausta tai maksua, Kunni Equestrian voi määrätä 100 euron maksun ratsastajalle.