top of page
153A9291.JPG

Me luomme puitteet

TE  VOITTE  NAUTTIA

IMG_5613.jpeg

4

RATSUKKOA KORKEINTAAN KENTÄLLÄ YHTÄAIKAA MYÖS ARKI-ILTAISIN

20*60

METRIÄ RATSASTUSALAA GEOPAT-POHJALLA

500

KILOWATIN LÄMMITYSKAPASITEETTI UUSIUTUVALLA ENERGIALLA

84

LED-VALAISINTA LUOMASSA ENERGIATEHOKASTA JA TASAISTA VALOA

TIETOA MANEESISTA

RAUHA KESKITTYÄ

Maneesimme on takuuvarmasti ruuhkaton, sillä sinne otetaan kerrallaan vain neljä ratsukkoa. Meillä on siis rauhallista myös arki-iltaisin. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden keskittyä omaan harjoitteluusi. Oma valmentajasi on myös tervetullut, kunhan otatte huomioon muut ratsukot. Voit myös halutessasi vuokrata koko maneesin itsellesi.   

Lämmitetty maneesimme on suunniteltu siten, että se palvelisi sekä koulu- että esteratsastajia vuodenajasta riippumatta harrastajista ammattilaisiin. Ratsastusala on 20 * 60 m. Pohja on ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama. Pintahiekka on Ajalinin seulottua ratsastuskenttähiekkaa ja siihen on sekoitettu Geopat-kuitua. Valaistus on toteutettu led-valoin, jotka luovat kirkkaan ja tasaisen valon koko ratsastusalueelle. Maneesin vapaa korkeus on keskellä 8 metriä ja reunoilla 5 metriä. Kentällä on yhteensä noin 30 metriä peiliä, selkeät pitkän radan kirjaimet ja potkuaitaan rakennetuista kaapeista löytyy Hallahuhdan estekalusto

AINA HYVÄ SÄÄ

IMG_0079_edited.jpg
TEE VARAUS

NETTIVARAUS HINNASTO

Maneesiajan voit varata ja maksaa Hopotissa.

Maksuvaihtoehtoja on runsaasti, esimerkiksi verkkopankkimaksut, luottokortit ja MobilePay. Luethan maneesin säännöt alta ennen ensimmäistä varaustasi. 

HINNASTO

15 euroa / tunti

Hinta on ratsukkokohtainen.

Koko maneesi 

40 euroa / tunti

Voit tulla joko yksin tai varata porukalla koko maneesin.

MANEESIN SÄÄNNÖT

MANEESIN SÄÄNNÖT

 

Päivitetty 28.2.2023

 

Jokainen Kunni Equestrianin maneesinkäyttäjä on velvollinen noudattamaan maneesisääntöjä koko maneesialueella. 

 

 

YLEISET SÄÄNNÖT

 

Maneesinkäyttäjä varaa ja maksaa vuoronsa aina etukäteen www.hopoti.com:issa.

 

Hevosten/koirien jätökset on siivottava sisä- ja ulkotiloista. Hevosten jätökset siivotaan kottikärryyn, koirien jätökset muovipussissa koirankakkaroskikseen. Myös hajonneet ja yksittäiset jätökset on siivottava huolellisesti (haravalla ja lantalapiolla). 

 

Lakaise maneesin eteinen ja siivoa kaikki jälkesi lähtiessäsi. 

 

Tilan piha-, laidun- ja maatalousalue on yksityisaluetta turvallisuus- ja hygieniasyistä. Maneesikäyttäjät saavat kulkea maneesille vain Tursolantieltä tulevaa tietä ja hyödyntää vain maneesia kiertävää tietä. 

 

Maneesialueella ei hyväksytä väkivaltaista käytöstä eikä asiatonta kielenkäyttöä. Piikki- ja sähköpantojen, sähköpiiskojen sekä muiden väkivaltaisten välineiden käyttö on ehdottomasti kiellettyä.

 

Toimi maneesialueella rauhallisesti ja muita käyttäjiä huomioiden. Ilmoita saapumisestasi ja poistumisestasi muille käyttäjille.  

 

Kunni Equestrianilla ei ole vakuutusta hevosille tai ihmisille. Jokainen varaaja vastaa aiheuttamistaan vahingoista. Vahingoista ilmoitetaan välittömästi Antti Antilalle, puh. 044 302 3200. Korjaus tilataan Kunni Equestrianin toimesta ja laskutetaan henkilöltä, joka on tehnyt kyseisen maneesivuoron varauksen.

 

Maneesialue on savuton.

 

Viimeisenä maneesista poistuva sammuttaa valot. 

 

Mikäli maneesin sääntöjä ei noudateta, on Kunni Equestrianilla oikeus evätä maneesin käyttöoikeus. 

 

Mikäli maneesia käytetään ilman varausta tai maksua, Kunni Equestrian voi määrätä 100 euron maksun käyttäjälle.

 

 

 

ERIKSEEN RATSASTAJIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

 

Vuoron ensimmäisellä varaajalla on etuoikeus päättää, mennäänkö vuorolla esteitä vai koulua. Mikäli vuorolla lukee Hopotissa jo kouluratsastus, ei vuorolla voi hypätä tai mennä puomeja. Mikäli vuoron ensimmäinen varaaja on varannut estevuoron, muiden käyttäjien on annettava hyppäävälle ratsukolle mahdollisuus sujuvaan lähestymiseen, esteeltä poistumiseen ja radan ratsastamiseen. Mikäli olet ensimmäinen varaaja, voit osoittaa tämän muille käyttäjille näyttämällä varausvahvistuksesi ajankohdan. 

 

Karsinat ovat toistaiseksi pois käytöstä hygieniasyistä. 

 

Juoksuttaminen, irtojuoksuttaminen, irtohypyttäminen ja ohjasajaminen maneesissa on kiellettyä.

 

Maneesissa ratsastavilla on kypäränkäyttöpakko.

 

Alaikäisillä ratsastajilla on oltava täysi-ikäinen valvoja maneesissa.

 

Maneesissa pätevät yleiset ratsastusradan liikennesäännöt. Mikäli ratsastaja ei ole varannut itselleen koko maneesia, liikennesäännöt pätevät myös ohjatun valmennuksen aikana.

 

Ennen lähestymistä esteelle, ilmoita siitä muille käyttäjille. 

 

Siivoa estekalusto pois ennen seuraavan vuoron alkua.

 

 

 

ERIKSEEN KOIRAHARRASTAJIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

 

Koiraharrastajat varaavat aina koko maneesin eli tekevät Hopotissa yksityisvarauksen.

 

Voit päästää koirasi vapaaksi vasta, kun olet sisällä maneesissa, oma vuorosi on alkanut ja muut käyttäjät ovat turvallisesti poistuneet tilasta. Ota huomioon, että etenkin hevoset voivat pelätä koiria. 

 

Jos koiralle sattuu pissavahinko maneesin potkuaitaan, huuhtele pissa heti pois vedellä maneesin eteisestä löytyvän kastelukannun avulla. 

 

Suojelukoirakouluttaminen on kiellettyä. 

SÄÄNNÖT
bottom of page